Repuh: Loša sedmica je iza nas, idemo u Zenicu po pobjedu

Sarajevo sutra gostuje Čeliku

Repuh: Loša sedmica je iza nas, idemo u Zenicu po pobjedu

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva igrati će sutra utakmicu drugog kola BH Telecom Premijer lige BiH. Bordo klub gostovati će Čeliku, a utakmica se igra na stadionu Bilino Polje u Zenici. 

Očekivanja od predstojećeg susreta prenio nam je Senad Repuh, član stručnog štaba Bordo kluba.

"Smatram da smo svjesni slabo odigrane utakmice protiv Zrinjskog. To nije način kako Sarajevo treba igrati i sa takvom igrom ne možemo ni očekivati rezultate. Sigurno je da su prije utakmice prvog kola očekivanja bila velika, kako nas, tako i navijača, ali je ispadanje u Evropi ostavilo psihološkog traga na igrače, to se jednostavno vidjelo. Radili smo ove sedmice dosta individualno, naročito na podizanju atmosfere i u Zenicu idemo kao favoriti. Očekujem maksimalan angažman svih igrača i pobjedu, koja bi nam u ovom trenutku bila vjetar u leđa.", rekao je Repuh, dodavši:

"Obavili smo mnogo razgovora sa igračima. Svjesni smo da je jedna loša sedmica iza nas i trebamo izvući pouke iz grešaka koje smo pravili na terenu i iste ispraviti. Nažalost je bilo grešaka, koje smo svi vidjeli i nadam se da takve greške Sarajevo neće ponoviti u nastavku sezone. Sutra imamo priliku da ostvarimo pobjedu, koju ćemo, vjerujem, iskoristiti. Mogu reći da je ekipa trenirala jako dobro u ovoj sedmici."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju razgovora, prenio je i informacije o zdravstvenom stanju ekipe Sarajeva prije sutrašnje utakmice. - "Imamo povoljan zdravstveni bilten. Svi igrači su spremni i konkurišu za sastav, što nas raduje u ovom trenutku.", zaključio je Repuh.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi