Revanš meč finala Kupa BiH 20. maja sa početkom u 19:45

Termin odigravanja

Revanš meč finala Kupa BiH 20. maja sa početkom u 19:45

Uzvratna utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2013/14, između FK Sarajevo i NK Čelik, neće biti odigrana 17. maja kako je najavljeno, odlučeno je na hitnoj sjednici N/FS BiH, što smmo i objavili sinoć. 

Razlog odgađanja utakmice su vremenske neprlike širom Bosne i Hercegovine. 

Novi termin odigravanja finalne utakmice je zvanično potvrđen, tako da će FK Sarajevo dočekati ekipu NK Čelik u utorak, 20. maja, sa početkom u 19.45 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase".

Iz FK Sarajevo saopšteno je da će ulaznice koje se u prodaji nalaze od četvrtka 15. maja važiti za utakmicu čiji je termin pomjeren, te da će dio prihoda od prodaje ulaznia odlukom klupskog rukovodstva otići za pomoć ljudima u područjima BiH pogođenim poplavama i drugim elementarnim nepogodama.  

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.