Rezovi u Krupi: Četvorica igrača u potrazi za novim klubom

Prekobrojni u klubu

Rezovi u Krupi: Četvorica igrača u potrazi za novim klubom

Stručni štab Krupe na čelu sa trenerom Slobodanom Stračevićem odlučio je o prekobrojnima u klubu. 

Dres novog premijerligaša u proljetnom dijelu sezone neće nositi četvorica igrača. Obren Cvijanović, Stojan Maksimović i Dejan Gavrić će biti poslani na posudbu u drugu sredinu gdje će dobiti više prostora za igru, dok Milorad Nikolić više nije član Krupe.

Ovaj iskusni golman je sa Krupom dogovorio sporazumni raskid ugovora, a razlog su problemi porodične prirode, koje navodno ima Nikolić.

"Za trojicu igrača koji će ići na posudbu ćemo pokušati naći klubove u kojima će moći dokazati svoj potencijal i naravno da naredne jeseni budu konkurentni za prvi tim Krupe", izjavio je trener Slobodan Starčević. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa je prvi dio sezone u BHT Premijer ligi BiH okončala na četvrtoj poziciji. To je svakako veliki uspjeh za klub koji je ne tako davno "životario" u nižim ligama Republike Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi