Riječani i Novosađanin pojačavaju Borac

Banjolučani spremili ugovore

Riječani i Novosađanin pojačavaju Borac

E. Škorić

Dva gola Joce Stokića u pobjedi Borca nad Sindikatom profesionalnih fudbalera Slovenije 2:1 najbolji su dokaz da će ovaj povratnik biti pravo pojačanje za Banjolučane. 

Stokić već sad igra u velikoj formi. "Ide mi odlično u ovim pripremama i vjerujem da će golova biti tek kad počnu borbe za bodove. Pripreme teku po planu, radi se žestoko i vjerujem da će ovaj rad donijeti prave rezultate", kazao je Stokić.

I trener Marinović je zadovoljan igrom i zalaganjem svojih fudbalera u pripremnim utakmicama.

"Odigrali smo u Ljubljani protiv izuetno kvalitetnog protivnika i moji igrači su pokazali da se nalazimo na dobrom putu. Ima tu prostora za napredak i kroz slijedeće utkmice ćemo još više da unaprijediomo našu igru", kazao je trener Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izvjesno je da će ugovore sa Borcem da potpišu Armando Mance i Aleksandar Toni Jović koji su u Banju Luku stigli iz Rijeke, kao i ofanzivni vezista Petar Ilić iz novosadskog Proletera.

"Ova tri fudbalera su pružili dobru partiju u Sloveniji i oni će vjerojatno da potpišu ugovore", dodao je Marinović. Već u subotu Borca ide u goste Interu u Zaprešić, a nakon toga slijedi utakmica protivMetalleghe BSI iz Jajca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti