Rijeka bolja od Sarajeva u susretu za treće mjesto

Turnir "Igraj fudbal, živi život"

Rijeka bolja od Sarajeva u susretu za treće mjesto

Kadeti FK Sarajevo poraženi su u utakmici za treće mjesto tunira "Igraj fudbal, živi život" od Rijeke s 3:1.

Mladi fudbaleri Rijeke zasluženo su stigli do trijumfa. Kadeti Rijeki su tokom cijelog susreta bili tim koji je diktirao ritam, iako je i Bordo tim imao svoje šanse.

Umor je bio itekako vidjljiv kod oba tima, ali su se gosti mnogo bolje snašli. U prvih 45 minuta viđena su tri gola. Rijeku su u vodstvo doveli Rilov i Vizinger, dok je gol Halavaća za smanjenje rezultata na 2:1 bio najljepši potez ove utakmice.

U drugom dijelu utakmice oba tima su imaa svoje prilike, a jedino se Svjetić uspio upisati u strijelce i postaviti konačnh 3:1, kojima je tvom timu osigurao treće mjesto na turniru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.