Rodin: Sutrašnji meč je utakmica sezone za nas

Član HNK Čapljina za SportSport.ba

Rodin: Sutrašnji meč je utakmica sezone za nas

M. Maksimović

U okršaju s direktnim konkurentom u borbi za opstanak, Budućnosti iz Banovića, Čapljina će tražiti bodove koji bi ih približili opstanku u Prvoj ligi Federacije BiH.

 Svjesni važnosti meča Čapljinci poručuju da goste dočekuju s respektom, ali i s velikom željom za pobjedom. Nikola Rodin kaže da je meč od ogromne važnosti.

“Sutrašnja utakmica je možda i utakmica sezone za nas. U njoj možemo dobiti mnogo, ali i dosta izgubiti i zbog toga moramo biti pravi. Dovoljno smo motivisani, dobro treniramo i nadamo se pobjedi. Pritisak je veliki, ali ponavljam, mi želimo pobijediti“, rekao je.

Damir Beća će na sutrašnjoj utakmici biti lišen usluga Arnesa Ćosića koji je u prošlom kolu zaradio treći žuti karton.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi