Rođeni ostali bez direktora

Arman Zalihić podnio ostavku

Rođeni ostali bez direktora

Fudbalski klub Velež iz Mostara proživljava možda i najteže dane u svojoj bogatoj historiji, a danas su Rođeni ostali i bez direktora.

Naime, danas je u Mostaru održana press konferencija na kojoj su mediji obavješteni da je vršilac dužnosti direktora FK Velež, Arman Zalihić, podnio ostavku.

Na press konferenciji je istaknuto i da su iz kluba pozvali 83 ugledne ličnosti iz svijeta politike i biznisa na sastanak na kojem će se raspravljati o sudbini Veleža. Sastanak će biti održan sutra u restoranu Villa Neretva, a poziv je upućen na adresu 83 osobe.

Koliko je situacija alarmantna govori i otkazivanje prijateljskog susreta Veleža i Budućnosti, koji je danas trebao biti odigran.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bilo kako bilo, Veležu prijeti gašanje, a malo je vjerovatno da će i sutrašnji sastanak donijeti nešto novo. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi