Rođeni prokockali dva gola prednosti

U prijateljskom susretu sa Slavijom

Rođeni prokockali dva gola prednosti

M. Maksimović

U okviru priprema za proljetni dio prvenstva danas su u Mostaru na stadionu Bjelopoljca snage odmjerili domaći Velež i Slavija iz Istočnog Sarajeva, a na kraju nije bilo pobjednika (2:2).

Izabranici Milomira Odovića mnogo bolje su otvorili susret i već u 14. minuti došli su do prednosti. Strijelac je bio i to iz jedanaesterca, Igor Remetić.

Samo dva minuta kasnije Rođeni su udvostručili prednost, a ovaj put Dujkovića je savladao Zolj.

Međutim i pored rezultatskog minusa gosti iz Istočnog Sarajeva nisu gubili glavu i deset minuta prije odlaska na odmor vraćaju se u igru. Nakon greške Veležove odbrambene linije Todorović postiže pogodak.

Sve do 70. minute rezultat se nije mijenjao, a onda ponovo Todorović pogađa za konačnih 2:2.

Prijateljski susret:
Velež - Slavija 2:2 (2:1) (Remetić 14', Zolj 16' / Todorović 35' i 70')
VELEŽ: Hadžiđulbić, Stokić, Kazazić, Gančev, Ivetić, Kodro, Demić, Okić, Zolj, Brković, Remetić.
Još su igrali: Oštraković, Škaljić, Kadrić, Duraković, Ćemalović, Gadžo, Marić i Jazvin. Trener: Milomir Odović.
SLAVIJA: Dujković, Stanković, Regoje, Radonja, S.Radovanović, Todorović, Popović, I. Radovanović, Rašević, Simić, B. Šešlija. Još su igrali: N.Šešlija, Oglačevac, Beširević, Zeba, Perišić, Pušara. Trener: Dragan Bjelica.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.