Rođeni sutra protiv GOŠK-a, Brazilac stigao na probu

Velež se priprema za nastavak sezone

Rođeni sutra protiv GOŠK-a, Brazilac stigao na probu

Fudbaleri Veleža su danas odradili treningi pred sutrašnju utakmicu protiv GOŠK-a, koja se igra od 14 sati u Vrapčićima.

Sa ekipom i dalje treniraju Merzić, Škaljić, Kodro, i Demić, a na današnjem treningu se pojavio i Brazilac Felipe, koji se nalazi na probi i koji će sutra vjerovatno dobiti određenu minutažu. Sa strane su radili Mešanović, Peco, i Vidović.

Stručni štab tako nastavlja da iz utakmice u utakmicu testira igrače i polako fomira sastav koji bi trebao da iznese  predstojeću polusezonu, koja je u najavi vrlo teška iz već poznatih razloga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodajmo na kraju da radna grupa još uvijek nije dovela do nekih značajnih promjena i da svi sa velikim nestrpljenjem očekuju prve konkretnije rezultate.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi