Romini navijači upozorili Edina Džeku

"Ne smije se više tako ponašati"

Romini navijači upozorili Edina Džeku

E. Čaušević

Reprezentacija BiH sinoć je osvojila jedan bod na gostovanju protiv Grčke u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

U centru pažnje svih medija nakon utakmice bio je naš kapiten Edin Džeko koji je ranije morao pod tuš zbog crvenog kartona. Džeko se pred kraj meča sukobio sa Sokratisom, te je igraču Grčke skinuo i šorc. 

Ovu situaciju komentarisali su i navijači Rome, a italijanski mediji danas su prenijeli da su upozorili Džeku da se ne smije ovako ponašati u dresu rimske ekipe. Ipak, svi su priznali da bi teško ko izdržao silne provokacije navijača Grčke.

"Džeko se ne smije ovako ponašati u Romi. Nadam se da će se smiriti do naredne utakmice. Međutim, ono što su radili navijači i igrači Grčke je nevjerovatno, trebaju se stiditi svojih postupaka", poručio je jedan od navijača Rome.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi