Roštilj, pivo i OK Band na Radnikovoj proslavi u Bijeljini

Nakon finala Kupa RS

Roštilj, pivo i OK Band na Radnikovoj proslavi u Bijeljini

Svi bh. premijerligaši su već završili svoju sezonu osim Radnika iz Bijeljine, koji će se sutra u finalu Kupa Republike Srpske sastati sa Slobodom iz Novog Grada.

Taj meč se igra na Gradskom stadionu u Bijeljini s početkom u 17 sati, a cijena ulaznice iznosi 5 KM.

Nakon zatvaranja sezone, na Trgu u Bijeljini će biti organizovana proslava s početkom u 20 sati, a zahvaljujući generalnom sponzoru kluba "Nektar pivo", svi gledaoci sa kupljenim ulaznicama će moći još jednom da pozdrave fudbalere Radnika i sve druge zaslužne za najveće uspjehe kluba, kao i da uživaju u pivu, roštilju i koncertu OK Banda.

Cijene pića i specijaliteta sa roštilja za ostale posjetioce slavlja će biti po simboličnim cijenama, a čitav prihod je namijenjen klubu.

Radnik je za svoje navijače organizovao i nagradnu igru, a u njoj će učestvovati svi koji budu kupili ulaznicu za meč. Nagrade su:

- 7 dana za dvije osobe u hotelu Bistrica na Jahorini, pun pansion. Poklon gradonačelnika Miće Mićića.
- Vikend za dvije osobe u Hotel Monument, Mrakovica, Kozara, BiH, koji dodjeljuje "Župa Komerc" d.o.o. iz Laktaša.
- Vikend za dvije osobe u apartmanima Trebevic Brus na Trebeviću. Poklon od Stanisic doo Pale.
- Tablet od 7 inča sa futrolom, koji dodjeljuje IM Computers iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti