Rovčanin se vraća u Slaviju?

Kontakti već uspostavljeni

Rovčanin se vraća u Slaviju?

Damir Rovčanin mogao bi od sljedeće sezone ponovno nastupati za Slaviju iz Istočnog Sarajeva.

Trener Branislav Berjan je već neko vrijeme u potrazi za kvalitetnim rješenjem u napadačkoj liniji i navodno na listi želja nalazi se 28-godišnji Damir Rovčanin, a kontakti između dvije strane su već uspostavljeni. 

Rovčanin je nakon napuštanja Veleža postao slobodan igrač i njegov povratak u Slaviju je sve izvjesniji, a vrijedi podsjetiti da je za njegove usluge također u ovom prijelaznom roku bio zainteresovan i sarajevski Olimpic. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podsjećamo, Rovčanin je pored Slavije u Veleža u svojoj dosadašnjoj karijeri još nastupao za Željezničar, Rudar Prijedor, albanski Laci i turski Edirne Genclik. Do sada je u elitnom bh. rangu odigrao preko 100 utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi