Rovčanin za trijumf Jedinstva u Kaknju
Foto: krajinausrcu.net

Jedinstvo slavilo

Rovčanin za trijumf Jedinstva u Kaknju

E. Škorić

Nogometaši Jedinstva ostvarili su minimalnu pobjedu nad Rudarom u Kaknju u susretu 18. kola Prve lige FBiH.

U duelu timova iz sredine tabele slavili su gosti iz Bihaća. U Kaknju, po teškom vremenu, očekivano tvrda i teška utakmica.

Domaćin je imao šansu preko Topalovića, ali je Abdihodžić odbranio u 17. minuti. Jedinstvo je dobrom odbranom i organizovanom igrom uspjelo da sačuva svoju mrežu u prvih 45 minuta.

U nastavku Bišćani dolaze i do pogotka vrijednog tri boda. Rovčanin je 20-ak minuta prije kraja pogodio za slavlje gostiju, koji danas nisu imali podršku Sile Nebeske. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba dodati da Rudar nije iskoristio penal.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.