Rudar grčevito kida Burazora iz 'ralja' Borca

Žele ga sačuvati u ekipi

Rudar grčevito kida Burazora iz 'ralja' Borca

D. Vejo

Fudbaler Rudara Bojan Burazor, svojim igrama privukao je pažnju šefa struke banjalučkog Borca, Vuleta Trivunovića koji ga svim raspoloživim sredstvima želi dovesti na Gradski stadion.

Za naš portal, talentovani vezista o potencijalnom odlasku u Banja Luku rekao je kako su pregovori u toku, te da se još uvijek ne zna ništa. Međutim, iz tabora Prijedorčana kažu kako je vezista njihov do kraja sezone.

"Ugovorom ali i svim ispunjenim obavezama prema njemu, Borazor je naš igrač do kraja sezone. Naravno, to ne znači da nismo spremni na razgovor, ukoliko se pojavi zainteresovani klub, ali i da njegova želja bude odlazak u novu sredinu. Sa čelnicima Borca nismo imali do sada nikakve kontakte, ali iznad svega želimo korektnu saradnju", ističe predsjednik Komiteta za hitna pitanja u Rudaru, Dalibor Majkić.

Podsjetimo, Burazor predstavlja najvažniju kariku u ekipi Rudara, jer je do sada skoro pa u svakoj utakmici bio u ulozi asistenta ili egzekutora. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi