Rudar Prijedor doveo napadača iz Srbije

Novo pojačanje

Rudar Prijedor doveo napadača iz Srbije

Rudar Prijedor doveo je još jedno pojačanje koje će svojim igrama pokušati doprinijeti u borbi za povratak u Premijer ligu BiH. 

Radi se o iskusnom 30-godišnjem napadaču Darku Pavkoviću, koji u tim iz Prijedora dolazi iz srbijanske Inđije, a tokom dosadašnje karijere još je igrao za Krajinu iz Cazina, Mladenovac i švicarski Echsenbach. 

Recimo i fo, da će fudbaleri Rudara novu kontrolnu utakmicu odigrati sutra u Krupi na Vrbasu protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. Treneru Zoranu Bujiću ovaj meč će poslužiti kao dobra prilika da se uvjeri u formu svojih fudbalera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.