Rudar produžio saradnju sa desetoricom igrača

Rukovodstvo postiglo dogovor sa fudbalerima

Rudar produžio saradnju sa desetoricom igrača

D. Vejo

Čelnici Rudara iz Prijedora uprkos kratkom odmoru, nisu željeli da čekaju po pitanju nastavka saradnje sa pojedinim fudabalerima.

S toga, ugovor sa timom iz grada na Sani produžilo je čak 10 igrača, za koje rukovodstvo smatra da je prijeko potrebno klubu.

To su kapiten Nemanja Marić, zatim Draško Lolić koji se dovodio u vezu sa odlaskom u derventski Tekstilac, Novica Petrović, Aleksandar Vojnović, Ervin Ćatić, Ognjen Jaćimović, Stefan Gavranović, Rastko Rokvić, Ognjen Davidović i Milan Šakić.

Svakako veliki korak za Rudar, koji u predstojećoj sezoni Prve lige Republike Srpske pretenduje na sam vrh i povratak u društvo najboljih.

Početak priprema, planiran je za otprilike dvije nedjelje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi