Rudar remizirao sa Željom

Prijateljska utakmica u Banjaluci

Rudar remizirao sa Željom

D. Vejo

Fudbaleri Rudara iz Prijedora remizirali su danas u prijateljskom susretu sa banjalučkim Željezničarom rezultatom 2:2 (0:0).

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku prvoligaša koji je imao više od igre, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Nakon prvih 45 minuta, mreže su mirovale.

Poslije odmora bolje su zaigrali Prijedorčani. Svega dvije minute igre u drugom poluvremenu trebalo je igraču Rudara Harisu Harambašiću da svoj tim dovede u vodstvo. Međutim, slavlje gostiju bilo je kratkog vijeka, jer se za izjednačenje nekoliko minuta kasije pobrinuo Dejan Bosančić.

Mreže su mirovale sve do 60. minute susreta, kada tim iz grada na Sani ponovo stiže u vodstvo. U ulozi egzekutora našao se Reljić. Ipak, rapoloženi Bosančić u 83. minuti utakmice ponovo trese mrežu Prijedorčana te tako svom timu donosi izjednačenje, a na kraju će se ispostaviti da postavlja i konačan rezultat.

Ovo je bio drugi test meč Rudara tokom priprema te još uvijek nemaju zabilježen trijumf. Prvi je bio onaj sa Krupom gdje su poraženi sa 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi