Rudar siguran kod kuće protiv Podrinja

Prva liga RS

Rudar siguran kod kuće protiv Podrinja

D. Vejo

Fudbaleri Rudara iz Prijedora slavili su večeras na svom terenu u okviru 11. kola Prve lige Republike Srpske protiv ekipe Podrinja iz Janje rezultatom 2:0 (1:0).

Domaćin je tokom čitave utakmice imao inicijativu na terenu. Pokušaji su urodili plodom u 22. minuti meča kada za 1:0 Rudara pogađa Ćatić. Do kraja prve dionice, Prijedorčani su imali još nekoliko izglednih šansi, koje nisu uspjeli da krunišu pogotkom.

U drugom poluvremenu, Rudar nastavlja u istom ritmu. Igrao se 50. minut meča kada Ćatić svojim drugim pogotkom na susretu osigurava Prijedorčanima pobjedu i nova tri boda koja ih ostavljaju u trci za tron.

Nakon ovog kola, Rudar zauzima drugu poziciju na tabeli s tri boda manje u odnosu na vodeći Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi