Rudar siguran kod kuće

Prva liga RS

Rudar siguran kod kuće

D. Vejo

Fudbaleri Rudara iz Prijedora slavili su u trećem kolu šampionata Srpske na svom terenu protiv ekipe Borca iz Šamca rezultatom 3:1 (1:0).

Već na početku prvog poluvremena domaćin je krenuo sa napadima. Na prvi pogodak čekalo se do devete minute, a za vodstvo Rudara pogađa Gavranović na asistenciju Šakića, koji postavlja rezultat prvog dijela.

Drugo poluvrijeme, ponovo dominacija domaćina. U toku je 65. minut a najbolji igrač Rudara Bojan Burazor udvostručuje vodstvo. Međutim, počasni gol gosti postižu u 73. minuti, a strijelac je Milinković. Goleadi tu nije bio kraj, Minut je 88. a Davidović postavlja konačnih 3:1.

Ovo je bila druga uzastopna pobjeda Rudara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi