Rudiger se na ironičan način sjetio Džeke i Manolasa

Prozvao ih na Instagramu

Rudiger se na ironičan način sjetio Džeke i Manolasa

Jedna od glavnih tema svih sportskih medija u Evropi danas je sinoćnji sukob kapitena naše reprezentacije Edina Džeke i defanzivca Grčke Kostasa Manolasa.

Njih dvojica su očito imali šta reći jedan drugom prilikom odlaska u tunel, a sukob je prerastao i u fizički prije nego što ih je selektor naše reprezentacije Mehmed Baždarević razdvojio. 

Ovaj incident nije ostao nezapažen ni od strane njegovih saigrača iz Rome, pa je tako defanzivac Vučice Antonio Rudiger odlučio da se našali na račun Džeke i Manolasa.

On je na Instagramu objavio sinoćnju fotografiju uz opis 'Ko će pobijediti?'.

Sigurni smo da će dvojac iz Rome veoma brzo riješiti nesuglasice te da će ponovo imati sjajan odnos kao nekada, a da će ova objava Rudigera pozitivno uticati na njih.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi