Rujović: Zajko Zeba je majstor!

Veznjak ljubljanske Olimpije

Rujović: Zajko Zeba je majstor!

Željezničara je u utorak odigrao prijateljski susret sa Olimpijom, a poražen je na stadionu Stožice rezultatom 5:3. Veznjak ovog ljubljanskog kluba, Enes Rujović ističe kako se vidjelo da aktuelni prvak Bosne i Hercegovine posjeduje kvalitet.

Enes Rujović, inače mladi reprezentativac Slovenije koji je rođen u Tuzli, protiv Željezničara je igrao do 61. minute kada ga je zamijenio Anej Lovrečič.

"Utakmica je bila vrlo korektna. Ekipa Željezničara posjeduje kvalitet to se zaista vidjelo u nekoliko navrata", rekao je Enes Rujović za SportSport.ba, te dodao:

"Moram reći da je Zajko Zeba majstor. Sjećam ga se još kada sam bio klinac dok je igrao za Maribor, mnogo je dobar igrač. Ima tu još dobrih igrača u Želji poput Bešlije, Popovića..."

Ovaj ofanzivni veznjak karijeru je počeo u Olimpiji, međutim 2007. godine preselio je u ekipu gradskog rivala, Interblock, ali po povratku Zelenih zmajeva u prvu ligu Slovenije 2009. godine vraća se u svoj matični klub.

"Nadam se da će Željezničar i ove godine osvojiti titulu prvaka Bosne i Hercegovine", dodao je za kraj razgovora mladi Tuzlak koji je debitovao za mladu reprezentaciju Slovenije upravo protiv našeg U-21 nacionalnog tima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.