Runić: Prioritet mi je inostranstvo

Mladi štoper ne ostaje u Borcu

Runić: Prioritet mi je inostranstvo

Nebojša Runić karijeru neće nastaviti u banjalučkom Borcu, klubu u kojem je ponikao. 

Uprava Velikana iz Platonove ponudila je 23-godišnjem fudbaleru produžetak saradnje, ali će mladi štoper kako stvari stoje karijeru nastaviti u inostranstvu.

"Imao sam konkretnu ponudu Borca, ali sam se zahvalio na saradnji jer mi je prioritet inostranstvo i dalji napredak u karijeri. Upravi, stručnom štabu i igračima želim dosta uspjeha u narednoj sezoni, a ja se okrećem novim izazovima", rekao je Runić za Sportsport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Vrijedno radim i treniram sa kondicionim trenerom. Trenutno imam nekoliko ponuda, međutim, nigdje ne žurim. Nadam se da ću u narednih nekoliko dana prelomiti i napraviti pravi izbor", dodao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi