Rusmir Jusić novi član FK Vitez

Iskusni nogometaš pronašao novi klub

Rusmir Jusić novi član FK Vitez

S. Mlaćo

Fudbaleri Viteza iz Viteza dobili su veliko pojačanje za drugi dio sezone Druge lige FBiH grupa Zapad.

Naime, Vitežane je pojačao iskusni Rusmir Jusić koji je već ranije nosio dres ovog kluba, a nastupao je još za Zvijezdu Gradačac, NK Travnik i NK Novi Travnik. 

Ovaj 33-godišnji stoper sigurno će donijeti sigurnost u odbrnu trenutno drugoplasiranog tima Druge lige FBiH grupa Zapad, a za Novi Travnik u prvom dijelu sezone upisao je ukupno 11 nastupa. 

FK Vitez je prvi dio sezone završio sa dva boda manje u odnosu na jesenjeg šampiona bugojansku Iskru.  Iz kluba najavljuu napad na prvo mjesto, a za sada nije zabilježen nijedan odlazak, što svakako može radovati struku i navijače. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi