Rustemović: Cilj je bod u Lukavici

Zvorničani pred Slaviju

Rustemović: Cilj je bod u Lukavici

Sa željom da ne izgube fudbaleri Drine odlaze u goste Slaviji u okviru posljednjeg kola BH Telecom Premijer lige, kada je riječ o jesenjem dijelu sezone. 

Zvorničani ovaj susret dočekuju u dobroj atmosferi i bez pritiska i to vide kao glavni adut.

"Igraćemo u Istočnom Sarajevu opušteno, bez psihološkog pritiska, ali ne i bez želje da ostvarimo dobar rezultat. U ovom slučaju neka strijepi domaćin, jer na njemu je veća odgovornost, a nama bi i jedan bod bio veliki uspjeh i mnogo bi nam značio. Smatram da smo sposobni da se iz Lukavice vratimo neporaženi i na taj način mi bi ovu jesen zaokružili uspješno", rekao je jedan od  najboljih igrača Drine, Edin Rustemović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.