Rustemović: Mladost jednostavno moramo pobijediti

Zimsko pojačanje Sarajeva

Rustemović: Mladost jednostavno moramo pobijediti

Edin Rustemović, zimsko pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo, je u dosadašnjih pet utakmica u proljetnom dijelu sezone pokazao da se dobro uklopio u tim.

Nakon prilično žestokog ritma srijeda-subota, igračima Sarajeva je prijala prvenstvena pauza.

"Trebalo nam je malo odmora nakon što smo ušli u rezultatsku krizu. Nedostajao nam je i malo sportske sreće, ali od nastavka sezone očekujemo dosta više. Pauzu smo iskoristili za treninge, a pripremali smo se kako na fizičkom, tako i na psihičkom planu. Na treninzima radimo maksimano i nadam se da ćemo ući u pobjednički niz", rekao je Rustemović i dodao:

"Mislim da svaki igrač mora dati 150% od sebe da bismo došli do pobjede protiv Mladosti. Nema laganih utakmica i ova koja slijedi je vrlo bitna. Jednostavno, moramo pobijediti Mladost. Mora da se zna ko nosi dres Sarajeva, a ko Mladosti".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.