Rustemović: Napast ćemo Željezničar

Zvorničani spremni za veliki ispit

Rustemović: Napast ćemo Željezničar

M. Šljivak

Zbog obaveza Sarajeva u kvalifikacijama za Ligu Evrope zvornička Drina nije u srijedu igrala utakmicu petog kola prvenstva, pa su imali dovoljno vremena da se pripreme za subotnji susret protiv Željezničara.

Zvorničani su optimisti i tvrde da se ne plaše gostiju iz Sarajeva.

"Nema razloga da se plašimo Željezničara. Imamo mi dobru i kvalitetnu ekipu koja može da se suprostavi sljedećem rivalu. Napast ćemo ih, jer želimo doći do pobjede, a to možemo uraditi samo ukoliko se ne budemo branili", rekao je najbolji igrač Drine Edin Rustemović.

Zvorničani će igrati bez Ivana Lazarevića, koji ima kartone, ali to ne umanjuje njihovu odlučnost da favorizovanog gosta kući pošalju praznih ruku.

"Željezničar nije briljirao u Bijeljini, a pobijedili su jer im se utakmica otvorila. Postigli su gol iz penala na samom početku. I njihov trener je rekao  da nije zadovoljan. Upravo zbog toga smatram da moramo da ih napadnemo. Pametnom igrom možemo do velikog uspjeha", dodao je Rustemović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.