Rustemović za trijumf Drine nad Radnikom

Zvorničani slavili

Rustemović za trijumf Drine nad Radnikom

E. Škorić

Drina je u Zvorniku, u utakmici četvrtog kola BHT Premijer lige BiH, s minimalnih 1:0 bila bolja od Radnika.

Ovaj susret trebao se odigrati jučer, no on je prekinut zbog vremenskih neprilika, pa je pomjeren za danas u 17 sati. Drina je bila bolja, te je zasluženo upisala drugu ovosezonsku pobjedu, dok je gostima iz Bijeljine ovo bio treći poraz i ostaju na samo jednom bodu. 

Iako je bilo nekoliko dobrih šansi na obje strane, u prvih pola sata nije bilo pogodaka, a onda Drina stiže do vodstva. Radović je ubacio, a Rustemović je u 31. minuti loptu poslao iza leđa Bodiroge za slavlje Zvorničana.

Dobar nogomet pružili su igrači jedne i druge ekipe u nastavku, no mreže se više nisu tresle. Drina je napadala, Radnik iz kontri pokušavao doći do gola. Sve u svemu, domaći mogu da budu i više nego zadovoljni sa nova tri boda, a Radniku ostaje da prvu pobjedu pokuša izboriti u meču sa Željezničarom u srijedu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.