Ružić zvanično u Radniku, Oštraković postao višak

Otkrio prve impresije

Ružić zvanično u Radniku, Oštraković postao višak

Radnikov trener Mladen Žižović biće na slatkim mukama naredne sezone kada je izbor prvog čuvara mreže u pitanju. 

Dvogodišnji ugovor sa bijeljinskim klubom danas je potpisao Branislav Ružić, koji na Gradski stadion u Bijeljini stiže kao veliko pojačanje iz Čelika i nema sumnje da će predstavljati ozbiljnu konkurenciju Mladenu Lučiću.

"Zadovoljstvo mi je što sam došao u Radnik, jer svi vrlo dobro znamo kakve je rezultate ostvario ovaj klub u protekle dvije-tri godine. Nadam se da ću svojim zalaganjem opravdati očekivanja, kako uprave kluba tako i stručnog štaba, te pomoći klubu u ostvarivanju što boljih rezultata i zacrtanih ciljeva. Oni koji me poznaju znaju da ostavljam posljednju kap krvi na terenu, kako na treninzima tako i na utakmicama, i isto to radiću i ovdje. Trenera Mladen Žižovića poznajem, bili smo jedno vrijeme i saigrači, a poznajem i neke igrače, tako da mi adaptacija na novu sredinu neće predstavljati problem", rekao je novi čuvar mreže Branislav Ružić.

Ružić ima 28 godina, ali i zavidno igračko iskustvo, koje je stekao prije svega nastupajući u klubovima poput kruševačkog Napretka, banjalučkog Borca, Mladosti iz Lučana i Čelika.

"Svom bivšem klubu Čeliku želim sve najbolje, da se što prije vrati na zdrave noge. Voljan sam bio ostati, ali vidim da se situacija ne odvija baš najbolje. Još jednom bih se zahvalio predsjedniku Šatoroviću, stručnom štabu, saigračima, zaposlenima u klubu i navijačima, koji su mi pružali ogromnu podršku", istakao je novi golman Radnika. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trio na golu Radnika u predstojećoj sezoni činiće Mladen Lučić, Branislav Ružić i mlađani Samed Hodžić, tako da je Senedin Oštraković, do ovog trenutka drugi golman tima, slobodan u izboru nove sredine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti