Ružne scene po završetku utakmice na Tušnju

Nervoza učinila svoje

Ružne scene po završetku utakmice na Tušnju

E. Škorić

Dosta turbulentno bilo je na kraju utakmice Sloboda - Radnik (1:1).

Dugo očekivana prva utakmica finala Kupa BiH, koja se igrala na Tušnju, završena je rezultatom 1:1.

Sloboda je povela golom Merzića, ali je u nastavku Jakovljević obradovao goste iz Bijeljine.

U samoj završnici dosta grubih startova, žutih kartona, dva crvena kartona i nekoliko zaista ružnih scena. Prvo je Zeba zbog udaranja jednog igrača Radnika dobio crveni karton, pa je otišao na tribinu među navijače da isprati finiš utakmice.

Potom je bilo nekoliko fizičkih obračuna među igračima, pa je isključen i jedan igrač Radnika, a na kraju utakmice na nekoliko mjesta došlo je do verbalnih obračuna među akterima jedne i druge ekipe. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Igrači Slobode djelovali su nervozno, što je i normalno, budući da su izgubili titulu, a nakon ovakve sezone bi bilo i šteta da ostanu bez ijednog trofeja. Vidjet ćemo šta nam donosi revanš za sedam dana.


Sloboda-Radnik: Nakon utakmice by redakcija1
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi