Sa IO: Još bez priče o „generalnom“
Pune ruke posla na sjednici Izvršnog odbora NS/FS BiH

Pod patronatom FIFA i UEFA od 10 sati

Sa IO: Još bez priče o „generalnom“

Sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH počela je jutros u 10 sati u prostorijama Saveza u Sarajevu, uz budno prisustvo predstavnika FIFA i UEFA.

Kako saznaje SportSport.ba ekskluzivno sa sjednice, do sada nije bilo rasprave o izboru novog generalnog sekretara. Uglavnom se pričalo o tekućoj problematici bh. fudbala. Prava, žučna rasprava očekuje se najviše za pola sata, kada će se početi pričati o tome koga izabrati za „generalnog?!

Ostaviti Muniba Ušanovića i povjeriti mu novi četverogodišnji mandat, ili ga smjeniti i na njegovo mjesto postaviti Nijaza Merdanovića ili Fuada Čolpu? U razgovorima članova IO prije sjednice vladala su podijeljenja mišljenja,  tako da će čin izbora, gotovo, pa sigurno je, trajati dugo... Možda i više sati?!

Predstavnici FIFA i UEFA zauzeli su stav apsolutnih posmtrača i za sada se nisu uključivali u diskusiju članova bh. „fudbalske vlade“.

Uskoro nove informacije za sjednice...

Pogledajte šta je naš fotoreporter zabilježio prije početka današnje sjednice IO NS/FS BiH...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.