Sabahudin Petak pojačao FK Vitez

Novo pojačanje za člana Druge lige FBiH grupa Zapad

Sabahudin Petak pojačao FK Vitez

S. Mlaćo

Sjajnom igrom fudbaleri Viteza, člana Druge lige FBiH grupa Zapad, u nedjelju su u prijateljskoj utakmici sa 4:0 (3:0) deklasirali Krivaju iz Zavidovića te pokazali sve svoje kvalitete.

Izabranici trenera Šabana Haskića pružili su veoma dopadljivu partiju na kojoj bi im mogli pozavidjeti i klubovi iz većeg ranga takmičenja, te ih već sada mnogo vide kao jednog od najvećih kandidata za osvajanje prvog mjesta koje donosi plasman u Prvu ligu Federacije.

Treba istaći da će Vitežani u novu sezonu ući poprilično pojačani, a danas im je pristupio i napadač Sabahudin Petak, koji dolazi iz federalnog prvoligaša Novog Travnika.

Ovaj 21-godišnji napadač u prošloj sezoni  za Novi Travnik upisao je 18 nastupa u ligi uz četiri pogotka, te jedan nastup u Kup takmičenju.

FK Vitez će novu sezonu Druge lige FBiH Zapad otvoriti domaćom utakmicom protiv Kiseljaka, novog člana ovog ranga takmičenja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije