Šabanović: Imamo kvalitet da pobijedimo Slobodu

Slavija želi nova tri boda

Šabanović: Imamo kvalitet da pobijedimo Slobodu

Ekipa Slavije mogla bi da ponese epitet jednog od najprijatnijih iznenađenja poslije prva četiri kola. 

Tri neriješena duela začinjena su sjajnom partijom i revijom golova u Vitezu, pa u Lukavici gaje nadu da i protiv Slobode mogu do cijelog plijena.

"Sloboda je očito u nekoj krizi, jer upisali su dva poraza nakon dvije startne pobjede. To nas ne smije da zavara, jer moramo da gledamo isključivo sebe. Trudit ćemo se da pobijedimo Slobodu i na taj način bi pobjeda u Vitezu tek dobila na vrijednosti. Imamo dovoljno motiva, ali i snage da savladamo velikog rivala," kaže vezista Slavije Vedad Šabanović.

Tim Slavije bit će jači za povratnika Duška Radosavljevića koji nije igrao u Vitezu zbog tri žuta kartona.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije