Sablić: Ne želim vidjeti potcjenjivanje

Trener Širokog pred meč protiv Čelika

Sablić: Ne želim vidjeti potcjenjivanje

Iako je Čelik loše otvorio prvenstvo i nije ekipa koje se danas pribojavaju, Goran Sablić je pred sutrašnje gostovanje Zeničana u Širokom Brijegu oprezan. 

Gledao je derbi Čelika i Sarajeva, uvjerio se u trenutni kvalitet Zeničana, tvrdeći da će se za pobjedu svi igrači morati dobro potruditi.

“Očekujem dobru igru prije svega, a naravno i tri boda. Nije Čelik sezonu započeo na željeni način, imali su dosta problema oko stvaranja tima, ekipa je doživjela promjene, i to se odrazilo na igre na samom početku. Ipak, utakmice kakva je bila njihova sa Sarajevom znaju zavarati i zbog toga moramo Čelik ozbiljno shvatiti“, kaže Sablić.

Preuzeo je ulogu favorita pred sutrašnji meč u kojem je pobjeda imperativ za Široki.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Favoriti jesmo, ali danas nikoga nije lako pobijediti. Želim da moji igrači maksimalno ozbiljno shvate ovaj meč, da se mentalno dobro pripreme i da nas odvedu do cilja. Naš kvalitet nije sporan, a moj fokus je na motivu igrača jer potcjenjivanje ne želim vidjetI“, dodao je Sablić.

Hrvatski stručnjak sutra na raspolaganju neće imati samo Dinu Ćorića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi