Sablić prozvao sudije, Musa ne zna koji je meč gledao

Trener GOŠK-a govorio za SportSport.ba

Sablić prozvao sudije, Musa ne zna koji je meč gledao

S. Mlaćo

GOŠK iz Gabele je upisao drugu vezanu pobjedu ove sezone.

 Povratnik u Premijer ligu prvo je savladao Sarajevo na Koševu, a zatim danas na svom stadionu Široki Brijeg rezultatom 2:1.

S razlogom su u Gabeli nakon meča imali mnogo razloga za zadovoljstvo.

Široki Brijeg je bolje otvorio meč, imali su svoje prilike, ali i mi smo iz tri kontre imali tri mat pozicije. Nismo dobro reagirali, ali smo na vrijeme dali pogodak. Pogodili smo sa izmjenom Pehara i poslije isključenja Krstanovića, rutinski smo sačuvali prednost", kazao je nakon utakmice šef struke GOŠK-a Slaven Musa.

"Mislim da smo bolji bolji tehnički i taktički. Momci su se borili i ja im čestitam", jasan je jedan od najboljih trenera u Premijer ligi BiH.

GOŠK ima šest bodova, iako je za rivale imao Željezničar, Borac, Sarajevo i Široki Brijeg.

"Imali smo najgori raspored, ali čvrsto smo na zemlji. Naš cilj je opstanak, a ovome se nismo nadali", priznaje Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon utakmice trener Širokog Brijega Goran Sablić kazao je da su duel u Gabeli odlučile sudije, te da je sve bilo na štetu njegovog tima. Musa se ne slaže sa tim.

"Ne znam koju je utakmicu gledao Sablić. Nisam komentarisao suđenje u Sarajevu, neću ni sada", završio je Musa razgovor za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi