Sablić: Zrinjski je favorit

Trener Širokog Brijega

Sablić: Zrinjski je favorit

M. Maksimović

Široki Brijeg nije na najbolji način započeo proljeće. Nakon poraza od Metalleghea i remija protiv Radnika na Pecari u subotu, tim Gorana Sablića ima priliku za iskupljenje u Kupu koji je ostao kao jedina nada da se izbori Evropa. 

Širokobriježani će sutra gostovati kod Zrinjskog u Mostaru u prvoj utakmici četvrtfinala najmasovnijeg takmičenja.

“Zrinjski je favorit, aktualni su prvaci i uz to i trenutno vodeći tim lige. Njigova prednost je i to što sutra igraju na domaćem terenu. Široki Brijeg je također veliki klub, imamo kvalitetan tim i vjerujem da je došlo vrijeme da i nas rezultat nagradi", izjavio je Sablić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U Mostaru Sablić ne može računati na Barabana, Sivrića i Menala, a neizvjestan je i nastup Krstanovića.

“Želja je, naravno, odigrati kvalitetnu utakmicu i postići pogodak u gostima čime bismo vjerovatno olakšali posao u revanšu na Pecari te, u konačnici, ostvarili cilj – plasirali se među četiri najbolje ekipe u ovom takmičenju”, dodao je Sablić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi