Sadiković još uvijek bez dogovora sa Jagielloniiom
FOTO: EPA

Nekadašnji član Željezničara

Sadiković još uvijek bez dogovora sa Jagielloniiom

S. Mlaćo

Nekadašnji član Željezničara i mlade reprezentacije BiH Damir Sadiković (22) još uvijek je bez angažmana. 

Sadiković se nalazi u Poljskog gdje trenira sa Jagielloniom Bialystok, ali dogovor sa tim klubom još uvijek nije postigao.

Iz Jagiellonie su istakli da je Sadiković kvalitetan igrač, ali da se vidi da se njegova pauza reflektirala na fizičku spremu.

Ipak jasno su podcrtali da je riječ o igraču sa dobrom tehnikom i dobrim pregledom igre, a Sadiković je za SportSport.ba kazao da očekuje razgovor sa predsjednikom kluba kako bi postigao eventualni dogovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sadiković je rođen u Njemačkoj, a ponikao je u Radniku iz Hadžića. Nastupao je i za Željezničar, te Krško iz Slovenije. Za mladu reprezentaciju BiH ubilježio je deset nastupa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi