Fudbaler Plavih pred duel sa Sarajevom na Koševu

Sadiković: Moramo se podići do utakmice sa Sarajevom

FK Željezničar sutra će u revanš susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine gostovati na stadionu Asim Ferhatović Hase kod gradskog rivala Sarajeva. 

Prvi susret odigran na Grbavici prije 14 dana završen je bez pobjednika, rezultat je bio 1:1. Pred revanš susret razgovarali smo sa veznjakom Plavih, Damirom Sadikovićem. 

"Nije još uvijek ništa riješeno. Na Grbavici je bila teška utakmica, a kiksali smo i u prvenstvu što se odrazilo na atmosferu u svlačionici. Međutim mislim da uz podršku navijača možemo dosta toga učiniti na Koševu," rekao je Sadiković, a potom se osvrnuo na šanse njegove ekipe u gradskom derbiju. 

"Nismo dugo izgubili 3:0 na Grbavici, ali pokušat ćemo se podići do srijede. Željo uvijek ima taj nekih peh sa povredama, ali ja se nadam da će naši mladi igrači prevagnuti na Koševu i da će to biti prednost Željezničara," riječi su Sadikovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.