Sadiković: Nisam zadovoljan suđenjem

Nakon ispadanja Sloode iz Kupa BiH

Sadiković: Nisam zadovoljan suđenjem

U revanš utakmici Kupa Bosne i Hercegovine između Sobode i Olimpica rezultat je glasio kao i u prvom susretu (1:1), te se pristupilo izvođenju penala nakon čega je sarajevski tim izborio plasman u polufinale.

Šef sručnog štaba Slobode, Denis Sadiković smatra kako je njegova ekipa već u regularnih 90 minuta trebala ostvariti prolaz dalje, ali ih je spreječilo loše suđenje.

"Imali smo dobar rezultat iz prve utakmice. Znali smo da je Olimpic dobra ekipa i da nas čeka teška utakmica. Poremetio nas je taj gol na početku utakmice, ali smo se uspjeli vratiti. Imali smo nekoliko prilika. Nisu nam dosuđena dva penala, a i nije dodijeljen crveni karton igraču Olimpica. Nisam zadovoljan jučerašnjim suđenjem", rekao je Denis Sadiković za SportSport.ba, te dodao:

"Čestitam protivničkoj ekipi na prolazu. Mada ipak mislim da to nije zasluženo."

"Ovo je četvrta utakmica bez poraza kako sam na klupi Slobode. Cilj mi je da napavim jedan dobar tim, koji će uz pojačanja i našu djecu moći boriti za sami vrh. Nadam se da ćemo ostvariti dobre rezultate u preostale dvije utakmice, a zatim se dobro pripremiti na zimskoj pauzi. Mislim da se Sloboda može uključiti u borbu za Europu uz adekvatna pojačanja", rekao je za kraj razgovora trener Tuzlaka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.