Sadiković novajlije testira kontra Maribora

Žestok ritam u Sloveniji

Sadiković novajlije testira kontra Maribora

Od dolaska u Mursku Sobotu tuzlanski fudbaleri su prionuli na rad, a trener Denis Sadiković od svih traži maksimalan angažman. 

Uslovi su idealni, atmosfera još bolja, a Tuzlaci će sutra odigrati prvu od šest dogovorenih pripremnih utakmica.

"Igramo protiv Maribora i zasigurno će to biti izuzetna provjera naših trenutnih sposobnosti. U toj utakmici probat ću igrače koji su nam se priključili u Sloveniji. Smatram kako napredujemo i kako ćemo biti sve bolji“, kaže Sadiković.

Slobodi su se u Sloveniji priključili Igor Radovanović i igrač turskih korijena Yusuf Yilmaz. U planu je dovođenje još nekoliko igrača, a konačnu riječ o njihovom ostanku ili odlasku dat će stručni štab. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.