Sadiković: Odigrali smo dobru i efikasnu utakmicu

Šef stručnog štaba FK Bratstvo

Sadiković: Odigrali smo dobru i efikasnu utakmicu

S. Mlaćo

Nogometaši Bratstva danas su na svom stadionu deklasirali posljednjeplasirani Novi Travnik sa 6:0.

 Bratstvo je pružilo efikasnu partiju, te došlo do devete pobjede ove sezone i 31. boda u 19 odigranih kola.

Denis Sadiković šef stručnog štaba Bratstva mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Poslije utakmice u Mostaru sigurno da je pobjeda bila imperativ, te da upišemo tri boda i da se približimo  mirnijem dijelu na tabeli. Upozoravao sam da je Novi Travnik dobra ekipa i oni su imali svojih momenata, ali smo mi na vrijeme postigli pogodak. U drugom poluvremenu smo još više napali i isplatilo se uvođenje Poturalića i Mulahusejnovića. Odigrali smo zdravu i dobru utakmice, te efikasnu,  što je jako bitno pred našim navijačima", kazao je Sadiković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Bratstvo će u goste Goraždu.

"Radio sam u Goraždu i dobro poznajem tu ekipu. Dobra su ekipa, sada im gori pod nogama, ali mi idemo da odigramo dobru utakmicu i svi želimo da napravimo dobar rezultat. Poštujemo Goražde, ali mislim da smo u ovom trenutku kvalitetnija ekipa", dodao je Denis Sadiković, šef stručnog štaba NK Bratstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi