Sadiković: Protiv GOŠK-a odigrali smo najbolju utakmicu

Gračanlije spremne za Čelik

Sadiković: Protiv GOŠK-a odigrali smo najbolju utakmicu

Momčad Bratstva iz Gračanice još jednom je u ovoj sezoni pokazala kako ima karakter. 

U susretu s GOŠK-om iz Gabele uspjeli su preokrenuti rezultat i zasluženo slaviti sa 2:1.

"Ovo je definitivno naša najbolja utakmica u sezoni. Imali smo izvanrednog protivnika predvođenog Bošnjakom i Malčićem, ali smo uspjeli golovima Šuše i Delića da dođeno do pobjede. Poslije 0:1 smogli smo snage i izjednačili, a utakmicu smo u potpunosti preokrenuli sa igračem manje na terenu. Čestitam svojim momcima na bespoštednoj borbi i navijačima na podršci", kaže trener Bratstva Denis Sadiković.

Već u srijedu pred Gračanlijama je novi test – utakmica Kupa BiH sa zeničkim Čelikom.

"Bratstvo ima svoje adute i na Bilino polje ne idemo sa bijelom zastavom. Uvažavam kolegu Jagodića, respektujem igrače Čelika i Zenicu kao fudbalsku sredinu, ali jednostavno i Bratstvo želi da pokaže i dokaže kako ima respektabilan sastav. U revanš susretu će pasti odluka ko će u četvrtfinale, a mogu reći kako se Bratstvo nije odreklo visokih ambicija u našem najmasovnijem takmičenju", istakao je Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije