Sadiković: Smajlovića, Šušu i Suljića sam čuvao za Jedinstvo

Denis Sadiković, trener gračaničkog Bratstva

Sadiković: Smajlovića, Šušu i Suljića sam čuvao za Jedinstvo

Poslije pobjede u kantonalnom derbiju nad Slobodom momčad gračaničkog Bratstva  slavodobitno je okončala gostovanje u komšijskom Lukavcu. Tim Denisa Sadikovića slavio je sa  2:1 i osvojio 15 proljetni bod od mogućih 21. 

Gračanlije su pet proljetnih bodova izgubili u remiju sa Gradinom na domaćem terenu i s  porazom od Mladosti u Doboju kod Kaknja. 

"U Lukavcu smo odigrali dobru utakmicu i kao plod takve igre došla su tri boda. Okrećemo  se novom derbiju sa Jedinstvo". 

"Upravo zbog te utakmice odmarao sam napadače Smajlovića i  Suljića, te kapitena Šušu jer su imali po dva žuta kartona. Želimo pobjedu nad Bišćanima kako bi  im došli na samo bod zaostatka", kaže trener Denis Sadiković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

I njega je danas iznenadila vijest iz Bihaća o promjenu na kormilu ekipe. 

"Prvi su, ostvarili su pobjedu, a promijenili su trenera. Svaka promjena donosi nešto novo, ali ja  u ovom trenutku razmišljam samo o svojoj ekipi i želim da se maksimalno pripremimo", kaže  Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.