Sadiković: U Gračanici nas samo pobjeda zanima

Goražde želi tri boda

Sadiković: U Gračanici nas samo pobjeda zanima

A. Beganović

Derbi susret 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Gračanici će odigrati Bratstvo i Goražde, koje s klupe predvodi nekadašnji trener ekipe iz Gradačca, Denis Sadiković.

Duel u Gračanici je od ogromne važnosti za obje ekipe jer ona koja ne trijumfuje svoje izglede za plasman u Premijer ligu svest će na minimum.

Svjestan je toga i trener Goražda, Denis Sadiković, koji najajvljuje borbenu igru.

"Dolazim sa Goraždem u Gračanicu za koje me vežu lijepe uspomene. U Gračanici sam proveo godinu dana i to su mi najljepši momenti u trenerskoj karijeri. Bratstvo ima sjajnu ekipu i fenomenalne navijače, tako da nas očekuje paklena atmosfera", za SportSport.ba kaže Sadiković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Poznajem dobro ekipu Bratstva, znam njihove prednosti i mane. Dobro smo se spremili za utakmicu i samo nas pobjeda zanima. Mislim da možemo slaviti i ostati u borbi za Premijer ligu", dodao je trener Goražda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.