Sadiković zadovoljan igrom i rezultatom

Sloboda ostvarila aktivan rezultat na Koševu

Sadiković zadovoljan igrom i rezultatom

E. Škorić

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa između Olimpica i Slobode na stadionu Koševo bilo je 1:1, a trener gostiju Denis Sadiković je nakon meča bio zadovoljan igrom i rezulttaom svoje ekipe.

"Ovdje smo došli sa ciljem da zabijemo pogodak. Od početka smo postavili takvu taktiku, koja je urodila plodom. Sretan sam što je završilo ovako, i  drago mi je što smo konačno uspjeli i u gostima napraviti nešto", kaže nakon meča Sadiković i dodaje:

"Ipak, iako sam zadovoljan rezultatom, mislim da još ništa nije gotovo. I prije utakmice sam rekao da je ovo tek prvo poluvrijeme, a da će se konačan pobjednik znati nakon revanša u Tuzli. U Tuzli nas sigurno očekuje teška utakmica.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.