Sadiković pred meč u Mađarskoj

Sadiković: Želimo dobar rezultat

Damir Sadiković, jedini strijelac u uzvratnoj utakmici protiv Balzana (1:0), dao je svoj komentar uoči utakmice protiv Ferencvaroša. 

"Radi o kvalitetnom protivniku. Znamo dobro osobine Ferencvaroša, a naše je da damo svoj maksimum. Koliko će to biti dovoljno i za koji rezultat, to ćemo vidjeti večeras," kazao je Damir Sadiković, te dodao:

"Gledali smo prethodne utakmice Ferencvaroša protiv Go Aheada, kući i u gostima, tako da smo upoznati sa svime."

Vezni fudbaler Željezničara priželjkuje da Željezničar večeras ostane neporažen na Groupama Areni. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Najviše bih volio da ostanemo neporaženi. Ako već budemo morali izgubiti neka to bude onda 2:1, 3:2 ili tako nešto", dodao je na kraju Damir Sadiković.

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti