Safet Sušić pronašao novi trenerski angažman

Vraća se u Tursku

Safet Sušić pronašao novi trenerski angažman

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić će se uskoro vratiti trenerskom poslu i to nakon više od godinu dana pauze.

Kako javljaju brojni turski mediji, Sušić će preuzeti ekipu turskog Alanyaspora, što će biti njegov povratak u ovu zemlju u kojoj je već trenirao nekoliko klubova.

Alanyaspor se nakon 18 kola nalazi na 14. mjestu u turskoj Super ligi, a informacije iz Turske kažu da je Sušić jučer obavio preliminarne razgovore sa čelnicima kluba i da je ostavio pozitivan dojam.

Također, navodi se i to da bi Sušić već danas mogao potpisati ugovor i zvanično postati novi trener ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Safet Sušić (61) je posljednji angažman imao u francuskom drugoligašu Evianu, koji mu je prošlog januara uručio otkaz zbog loših rezultata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi