Sakan: Golove smo primili iz naših grešaka

Metalleghe poražen od Goražda

Sakan: Golove smo primili iz naših grešaka

Novi federalni prvoligaš Metalleghe BSI u subotu je doživio svoj drugi poraz, ovaj put od Goražda. 

Tim Nermina Bašića sopstvene greške platio je sa dva primljena pogotka, koja su Goraždu bila dovoljna da ostvari novu pobjedu i zadrži lidersku poziciju.

„Dva gola smo primili isključivo iz naših grešaka i to je sve što je domaćin uradio na tom meču. Tokom cijele utakmice imali smo posjed lopte, ali gol nas jednostavno neće. Treba nam jedna pobjeda da krenemo ka vrhu tabele, gdje nam je i mjesto, a mislim da ćemo tu konačnu pobjedu ostvariti u narednom kolu protiv Čapljine. Kvalitet će izaći na vidjelo kad tad“, kazao je za naš portal Dusko Sakan, veznjak Metalleghea.

Jajčani u narednom kolu protiv Čapljine neće moći računati na još uvijek povrijeđenog Balića, a na bolove se žale i Tabaković i Knežević, koji se nadaju da će biti spremni do vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.