Salanović izabrao Lihtenštajn: Bosna u srcu, ali...

Odlučio se za Lihtentštajn

Salanović izabrao Lihtenštajn: Bosna u srcu, ali...

E. Škorić

Dennis Salanović odlučio je da igra za reprezentaciju Lihtentašjna.

Salanović se oglasio putem Facebooka, objasnivši kako je izabrao Lihtenštajn iako, kako tvrdi, Bosna će uvijek biti njegova domovina. 

“Odlučio sam da igram za Lihtenštajn. Dugo sam s mojim roditeljima, prijateljima i selektorom razgovarao i dsikutovao i na kraju smo odlučili da je za mene najbolje da igram za Lihtenštajn zbog moje buduće karijere. Ali, to ne znači da mi Bosna nije važna i draga ili da mi Bosna nikad neće biti važna i draga. Bosna će uvijek biti moja domovina i moja očevina i uvijek ću Bosnu nositi u svom srcu. Molim vas da razumijete moju odluku”, poručio je Salanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.