Ofanzivni veznjak Čelika

Salčinović: Zrinjski nije favorit na Bilinom polju

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će na Bilinom polju dočekati ekipu mostarskog Zrinjskog. Zeničani će u ovaj duel ući pojačani za povratnika Fenana Salčinovića, koji je odradio tri utakmice kazne, zbog crvenog kartona u prošloj polusezoni.

Ovaj ofanzivni veznjak jednu sezonu nastupao je i za sutrašnjeg protivnika, te je svjestan snage ekipe Zrinjskog, ali isto tako vjeruje da na domaćem terenu Čelik može do uspjeha.

 "Ja koliko pratim Premijer ligu ne sjećam se da je neko na Pecari postigao četiri gola, to dovoljno govori ko nam sutra dolazi na Bilino polje i ne tražim odmah alibi da ne bude zabune, nego upozoravam na snagu protivnika.Mi također imamo određeni kvalitet, kao i ekipa Zrinjskog, mi se nikog ne bojimo, gdje god da igramo što smo pokazali i protiv Sarajeva.Zrinjsko nije favorit na Bilinom polju i nadam se da ćemo mi sutra odigrati dobru utakmicu", ističe Salčinović.

 Sutra će imati veliki motiv protiv bivšeg kluba, ali i zbog pauze zbog kartona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 "Period iza mene nije bio nikako dobar, imao sam jednu, pa drugu povredu i onda taj karton. Sada je to sve prošlo i spreman sam, te željan novih izazova i utakmica.Bio sam u Zrinjskom jednu sezonu, nemam stvarno ništa protiv tih ljudi u klubu, bilo je sve korektno, osim tog jednog trenutka i incidenta, na kojeg se ne želim da vračam. Dobro sam se spremio i sutra sam spreman dati maksimum u oba pravca, nadam se svih 90 minuta. Za kraj bi istakao tugu i žaljenje što nas je napustio moj bivši saigrać Senid Kulačić, sutra ćemo i za njega pokušati odigrati što bolje i ostvariti povoljan rezultat", kazao je Salčinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi