Salibašić: Pobijedili smo GOŠK  i više nego zasluženo

Fudbaler Gradine nakon pobjede

Salibašić: Pobijedili smo GOŠK i više nego zasluženo

Golovima Husića, Muminovića i Vejzovića, Gradina iz Srebrenika danas je u okviru 10. kola Prve lige FBiH ostvarila pobjedu nad GOŠK-om (3:1).

Kapiten tima iz Srebrenika, Anel Salibašić, kraj današnje utakmice dočekao je s osmijehom, kazajući prisutnim novinarima kako je njegov tim zasluženo slavio nad Gabeljanima.

"Dali smo svoj maksimum i zahvaljujući našoj borbenosti ostvarili smo pobjedu nad ekipom koja je glavni favorit za ulazak u Premijer ligu. Dominirali smo tokom čitave utakmice, tako da je današnja pobjeda i više nego zaslužena", kazao je Salibašić, te dodao:

"Najbitnije je da se vraćamo u formu i da idemo ka vrhu tabele, gdje nam je i mjesto".

U narednom kolu Gradina gostuje u Jablanici kod Turbine, dok GOŠK na svom terenu dočekuje Branitelj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije